Organisatie

More than Drinks Inspiration! 2020 wordt georganiseerd door Alea Publishers, de uitgever van drankenvakblad More than Drinks!.

Over Alea Publishers

Alea Publishers is een jonge uitgeverij die is gespecialiseerd in vakbladen over ‘Food & Drinks’ en de levensmiddelentechnologie in algemene zin. Op dit moment bezit Alea Publishers zes vakbladen voor professionals in de food-wereld, zoals More than Drinks!. Deze titels bedienen hun specifieke doelgroep niet alleen via het tijdschrift maar ook via nieuwsbrieven, websites en evenementen. 

Roeland Dobbelaer is als beursmanager eindverantwoordelijke van More than Drinks Inspiration! en is onder andere commercieel directeur van Alea Publishers. Dobbelaer (56) heeft meer dan dertig jaar ervaring in het uitgeef- en evenementen-vak. Hij organiseerde gedurende zijn carrière honderden bijeenkomsten, seminars, congressen en workshops; zowel b2b als b2c.
Als directeur van Beta Publishers bedacht hij in 2011 Labtechnology: een grote beurs voor de labindustrie (elke twee jaar, meer dan 100 standhouders, meer dan 2000 bezoekers). Ook in 2019 was hij verantwoordelijk voor de organisatie. Als uitgever van Foodlog organiseerde hij de afgelopen jaren meer dan dertig evenementen, van groot tot klein. In 2018 was hij betrokken bij de verkiezing van de beste ciderbrouwer van het jaar. Sinds 2018 is hij uitgever van het vakblad More than Drinks!.
Alea Publishers en de aangesloten bedrijven Twin Media en Virtùmedia beschikken over eigen webbouwers, vormgevers, salesmensen en administratieve diensten zodat alle praktische werkzaamheden rond de organisatie van evenementen vlekkeloos verloopt. In totaal werken er ruim 60 mensen bij Alea Publishers en de aangesloten bedrijven.

Wilt u contact opnemen met Alea Publishers? Dat kan via uitgever Roeland Dobbelaer: roelanddobbelaer@aleapublishers.nl of +31(0)6-42224455.

Bekijk voor meer informatie ook onze presentatie over Alea.

Over More than Drinks!

More than Drinks! is hét vakblad voor bier, wijn en sterk. Vakblad More than Drinks! valt vijf keer per jaar op de mat bij alle drankenspecialisten in Nederland. Wij geven tips en advies op het gebied van bedrijfsvoering, presentatie, beveiliging, service en klantenbinding. Ook influencers delen hun visie op de branche. Het is een platform met de noodzakelijke vakinformatie voor de drankenspecialisten van de toekomst.

Wilt u contact opnemen met More than Drinks!? Dat kan via hoofdredacteur Fiona de Lange: fiona@fionadelange.nl of +31(0)6-51149231, of via uitgever Roeland Dobbelaer: roelanddobbelaer@aleapublishers.nl of +31(0)6-42224455

Contactgegevens vakbeurs

Voor beursgerelateerde vragen kunt u terecht bij de volgende personen:

Sales:
– Lot Vermeer: +31(0)6-10623763 / lotvermeer@aleapublishers.nl

Programma:
– Fiona de lange: +31(0)6-51149231 / fiona@fionadelange.nl

Algemene organisatie:
– Roeland Dobbelaer: +316-42224455 / roelanddobbelaer@aleapubishers.nl