Algemene informatie

More than Drinks Inspiration! is hèt nieuwe event voor de gehele drankenbranche, bestaande uit een seminars & workshops en een grote beursvloer waar bedrijven uit deze sector zich kunnen presenteren. Het event is bestemd voor zowel leveranciers als slijters, zowel groothandel als detailhandel. Bekijk ook onze presentatie.

De organisatie is in handen van Alea Publishers, de nieuwe uitgever van More than Drinks!. Alea Publishers is onderdeel van Virtùmedia en Twin Media, mediabedrijven in het midden van het land met in het totaal zestig medewerkers. Binnen Alea Publishers is veel ervaring met het organiseren van vakevenementen. Aangevuld met de slagkracht van de redactie van drankenvakblad More than Drinks! zorgt Alea Publishers voor een excellent vakevenement voor de sector. 

Neem nu deel aan More than Drinks Inspiration! 2021 en ontmoet de professional in uw sector.

Beurs en seminars

Naast een vakbeurs waar leveranciers in dranken zich presenteren, biedt More than Drinks Inspiration! 2021 een tweedaags programma van workshops, seminars en lezingen rond de vier hoofdthema’s: wijn, bier, gedistilleerd en bedrijfsvoering. Natuurlijk focussen we op de toekomst van de slijterij en de drankenhandel. Toonaangevende sprekers delen hun visie op het vak en geven tips voor een betere bedrijfsvoering en rendement.

De redactie van drankenvakblad More than Drinks! onder leiding van Fiona de Lange draagt zorg voor een interessant en boeiend programma.

Exposanten

More than Drinks Inspiration! zal ook dit jaar een compleet aanbod van producten en diensten voor alle segmenten in de dranken- en geschenkpakkettenbranche bieden. Exposanten op More Than Drinks Inspiration! zijn producenten, importeurs en groothandelaren van dranken en geschenkpakketten, waaronder:

– Wijnen (rood, wit, rosé, mousserend) uit alle gebieden van de wereld
– Binnen- en buitenlands gedistilleerd
– Likeuren
– (Speciaal) Bieren
– Frisdranken
– Bron- en mineraalwater
– (Geschenk)verpakkingen
– (Kerst)pakketten
– Delicatessen
– Relatiegeschenken
– Accessoires
– Winkelinrichting